Kabul Koşulları

Türkiye Cumhuriyeti uyruklu öğrenciler, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Üniversiteye Giriş Sınavları sonucunda  dört yıllık programlarımıza yerleştirilmeleri halinde ULUSLARARASI FİNAL ÜNİVERSİTESİ’ne kayıt yaptırabilirler.

TC vatandaşı olup, liseyi 4 yıl kesintisiz olarak  K.K.T.C’de tamamlamış  öğrenciler, Uluslararası Final Üniversitesi Bursluluk sınavına katılıp, üniversiteye kayıt hakkını elde ederler.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği hariç diğer tüm programlar için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Üniversiteye Giriş Sınavları sonucunda dört yıllık programlara yerleştirilmiş olmak,

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı için ise 2018-TYT'den (Temel Yeterlilik Testi) en az 150 ham puan almış olmak ve UFÜ tarafından düzenlenecek olan özel yetenek sınavında başarılı olmak gerekmektedir.