Öğrenci Görüşleri

Eylül Emine Örki, TC

"Bizimle yakından ilgilenen ve bir derdimiz olduğunda kapısını çalıp rahatlıkla konuşabildiğimiz yöneticilere ve öğretmenlere sahibiz. Bir üniversiteden beklediğiniz her şey Final'de mevcut."

Robin Taşçı, TC

"Akademik olarak iyi bir kadroya sahip ve eğitim açısından da kaliteli bir okulda olduğuma inanıyorum."

Simay Ünlü, TC

"Pek çok ülkeden gelen yabancı arkadaşlarımızla kurduğumuz ilişkiler ve donanımlı öğretmenlerimiz bize yabancı dilimizi geliştirme imkanı verdi. Final ailesinde yer almaktan çok mutluyum."

Furkan Parlatan, TC

"Final sadece bir üniversite değil, bir ailedir. Eğitimin en kalitesini burada alıyoruz, dostlukların da en güzelini burada kazanıyoruz. Evinden uzaklarda olsan bile evinde gibi hissettiğin bir yuvadır."

Aslı Aktaş, TC

"Pek çok üniversitenin sağlayamadığı imkanları öğrencileriyle buluşturabilme potansiyeline sahip olduğu için UFÜ."

Serap Karataş, TC

"Uzman akademik kadrosu, ilgili personeli ve hiç bitmeyen birbirinden güzel aktiviteleri ile Uluslararası Final Üniversitesi ailesinde yer almaktan mutluluk duyuyorum."

Beste Püren Yaşar, TC

"Her alanda en iyi olmayı hedeflemiş olan Final'de hocalarımızın yakın ilgisi, güler yüzlülüğü ve derslere olan büyük katkıları sayesinde şimdiden sayılı üniversiteler arasında yerini almaya zemin hazırlamıştır."

Faruk Akkuş, KKTC

"Üniversitemizin fiziki imkanları yanında akademisyenlerimiz de çok iyi. Ayrıca iyi bir arkadaş çevresi edindim."

Sadrettin Kaynakoğlu, KKTC

"Okulumuz hem akademik hem sosyal anlamda öğretici olduğu kadar eğlenceli de."

Feras Aljamal, Filistin

"Üniversite her ay bize etkinlik yapma fırsatı sunuyor. Tüm eğitim kadrosu ve çalışanlar bu etkinliklerde yer alıyor. Dolayısıyla bizler üniversite olarak bir aileyiz."

Dania Karma, Suriye

"Üniversite benim evim. Bu ülke ise tehlikelerden yoksun ve arkadaş canlısı insanlarla dolu."

Rigersa Cara, Arnavutluk

"UFÜ öğretmenleri bir şeye ihtiyacımız olduğunda, her zaman yardıma hazır durumdalar. Farklı ülke ve milliyetten kişilerin var olması ise, Üniversitemizin “uluslararası’’ olmasını sağlayan unsurlar arasında."

Hasan Halil Aksoy, KKTC

"Okula başladıktan sonra gerek hocalarımız gerekse de çalışanlarımızla bir aile ortamı ile karşılaşacağımı bilmiyordum. Benim için güzel bir süpriz oldu Tahmin ettiğimden daha eğlenceli ve daha güzel."

Kamuran Nur Gül, TC

"Üniversitemi tercih etme sebebim, mezun olduktan sonra iş garantisi vermesiydi. 'Seçtiğim meslekte en iyi olma' hayalimin sadece bir hayal olarak kalmayacağının da garantisini verdi. Bu yüzden iyi ki FİNAL"

Abdulrahim Hejazi, Suriye

"Üniversite sessiz ve sakin bir bölgede yer almakta ve öğretmen ile öğrenci arasındaki bağ oldukça iyi yönde."

Dorins Mbimon Dijan, Kamerun

"UFÜ kampüsünün oldukça havalı ve benzersiz olduğu düşüncesindeyim. Çünkü, kampüs oldukça temiz ve kampüste yapılacak çok aktivite var."

Zulmire Maimaitijang, Çin

"Öğretmenler oldukça yardımsever ve güleç... Burada bizimle yakınen ilgileniyorlar."

Oleksandr Zahoriichuk, Ukrayna

"Öğretmenler oldukça başarılı ve değişik ülkelerden bir çok arkadaşım var."

Ahmet Ardıç, KKTC

"Okul içi iletişim çok güzel. Eğitim alanında düzenlenen etkinlik ve konferanslar da bizlere çok fayda sağlıyor."

Seda Küçük, KKTC

"Alanında, farklı bir çok hocadan ders almak atölyemizin olması, sosyal aktivite ve geziler sayesinde hem hayata hazırlanıyor hem de güzel bir iletişim ortamını paylaşma fırsatı buluyoruz."

Illia Besstrashnyi, Rusya

"Girne bölgesi ziyaretçileri ve öğrencileri için oldukça cana yakın bir atmosfere sahip. İlginç bir tarihe sahip güzel bir şehir."

Fikriye Kötüce, KKTC

"Hocaların konularında uzman olmaları ve uygulama alanları sunulması, eğitimimizi güçlü bir şekilde desteklemektedir. Bu yüzden tercihim UFÜ!"

Sylvia Wanja Njeri, Kenya

"UFÜ’de değişik ülkelerden öğrenciler bulunmakta. Bu da, üniversitenin değişik kültür ve inanç barındırması anlamına geliyor. Farklı yerlerden gelen kişilerin aynı ortamda uyum içinde olması üniversitenin başarısının kanıtı niteliğinde."

Alina Zubair, Pakistan

"Üniversite öğrencilerinden ilklerin arasında olmak güzel bir ayrıcalıktı. Burada bulunan herkesin cana yakın ve aile gibi olması çok hoşuma gidiyor."

Seval Öztürk, KKTC

"Okul öncesi öğretmenliği olarak bize en iyi atölyeyi sundular. Tüm öğretmenlerimiz sadece teorik değil, daha iyi öğrenmemiz için uygulamalı da dersler yaptırıyorlar. İyi ki UFÜ!"